sob04202024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod Krimi - policajné správy Zadržali muža so 145 dávkami pervitínu

Zadržali muža so 145 dávkami pervitínu

Policajti PMJ zadržali muža, ktorý mal pri sebe drogy. 32 ročného Trnavčana kontrolovala policajná hliadka koncom januára v skorých ranných hodinách pri záhradkárskej oblasti v Trnave.

Na hlave s kapucňou vychádzal spoza plotu a nakoľko v minulosti došlo v týchto miestach ku krádeži, policajti muža oslovili. Pri kontrole ho vyzvali, aby obe ruky, ktoré mal vzadu za pásom, preložil dopredu. Pri tomto úkone mu vypadlo puzdro na mobilný telefón, v ktorom bola ukrytá zatavená striekačka a tri priesvitné uzatvárateľné vrecká s obsahom bielej kryštalickej látky.

Muža zadržali a podozrivé látky zaistili v zmysle zákona. Predbežná analýza potvrdila, že išlo o 9852 mg metamfetamínu, z ktorého by sa dalo vyrobiť 145 dávok drogy. Vyšetrovateľ muža obvinil z prechovávania drog, za čo mu hrozí trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov.



Polícia obvinila muža, ktorý kradol v bytových domoch v Hlohovci. Polícia obvinila z prečinu krádeže 40 ročného muža z Hlohovca. V pondelok, 9. 3. vypáčil v skorých ranných hodinách zámok na dverách bytového domu v Hlohovci. Vyšiel na 3. poschodie a z uzatvorenej skrinky na chodbe domu odcudzil značkové tenisky. Rovnako postupoval aj o dva vchody ďalej. Opäť použil skrutkovač, no tentoraz našiel v uzamknutej chodbovej skrinke alkohol. Zo skrinky vybral 10 fliaš koňaku, becherovky a šumivého vína, niekoľko fliaš minerálnej vody, pracie prášky, hygienické potreby. Majiteľovi spôsobil škodu za viac ako 170 eur. V tom istom vchode, len o niekoľko poschodí vyššie, zobral so sebou aj voľne položené tenisky. Majiteľom tenisiek spôsobil 40 eurovú škodu. Policajti ho stotožnili na základe kamerového záznamu. Ako neskôr policajtom uviedol, tenisky vyhodil pri cintoríne do koša a alkohol speňažil. Poverený policajt ho obvinil z prečinu krádeže a z dôvodu, že bol v posledných mesiacoch za krádež odsúdený, teraz mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť