pia04192024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod PR články Moderný hotel na severe Slovenska, ktorý vám poskytne moderné priestory na organizáciu mítingov a iných firemných akcií

Moderný hotel na severe Slovenska, ktorý vám poskytne moderné priestory na organizáciu mítingov a iných firemných akcií

( 1 x )

Každý podnikateľ by pre dobro svojich zamestnancov a dobro svojej firmy mal organizovať firemné akcie a mítingy, ktoré vo všeobecnosti utužujú vzťahy a pomáhajú napredovať.
Miest, kde môžete zorganizovať vlastný firemný míting, je niekoľko. V každom meste nájdete pár pekných moderne vybavených hotelov, ktoré disponujú aj takými priestormi, ktoré vy potrebujete na organizáciu vlastného mítingu. Jedným z takýchto hotelov je aj hotel nachádzajúci sa na severe našej krajiny, konkrétne v meste Žilina.

Pekné vybavenie izieb

Ak tu plánujete stráviť viac dní, nemusíte mať obavy. Okrem moderne vybavených priestorov na organizáciu firemných akcií ponúkajú pekne zariadené hotelové izby. V ponuke nájdeme izby Štandard, priestorovo väčšie izby Lux, moderné apartmány a dokonca aj rodinné apartmány. Stačí si len vybrať
miestnosť, ktorá vám najviac vyhovuje a okrem rezervácie spoločenských priestorov si rezervovať aj ubytovanie v obľúbenom hoteli v Žiline.

Čo všetko môžete čakať od tohto hotela?

Okrem krásneho moderne zariadeného ubytovania a skvelej gastronómie môžete počítať s troma dobre vybavenými konferenčnými priestormi. Ak plánujete organizáciu mítingu v Žiline, práve jedna z týchto konferenčných miestností môže byť miestom, kde daný míting zorganizujete.

Ako sú delené konferenčné miestnosti v danom hoteli?

Konferenčné miestnosti sú rozdelené nasledovne: malý salónik (kapacita 6-8 osôb), stredný salónik (vhodný do 12 osôb), veľká zasadacia miestnosť (vhodná do 50 osôb).
Stačí si vybrať tú, ktorú vám bude kapacitne vyhovovať.

V každom z týchto priestorov budete mať k dispozícii klimatizáciu, flipchartovú tabuľu, premietacie plátno, dataprojektor, flipchartové papiere a písacie potreby.
V prípade potreby si sem môžete doniesť váš promo stánok. To vám ale odporúčame skôr na väčšie konferencie a výstavy.

Ak hľadáte moderný hotel na organizáciu mítingov, konferencií a firemných akcií, spravte si „pracovný výlet“ na sever našej krajiny – do Žiliny.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť