pia04192024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod Spoločnosť Školstvo Doktorandi z FMK UCM organizujú vedeckú konferenciu

Doktorandi z FMK UCM organizujú vedeckú konferenciu

TRNAVA 14. marca 2016 - Veda v žiadnom prípade nie je nuda. Dôkazom je aj konferencia Quo Vadis, ktorú organizujú študenti prvého ročníka doktorandského štúdia na FMK UCM.
Doktorandi z FMK UCM organizujú vedeckú konferenciu

Mladí vedci zo Slovenska i zahraničia predstavia 8. apríla na pôde univerzity inovatívne odborné štúdie z oblasti médií, digitalizácie, žurnalistiky, ale aj online či interaktívneho marketingu. „Po prvýkrát je vytvorený priestor pre príspevky z prostredia ekonomickej teórie i praxe. Cieľom je odprezentovať vzájomnú náväznosť ekonomických vied a marketingu,“ vysvetľuje organizátorka Lucia Škripcová.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, promócie, stužkové, birmovky, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, športové a spoločenské podujatia a iné...
A práve to je podstatou konferencie: dostať do konfrontácie rôznorodé témy a diskutovať o nich. Okrem vášnivej vedeckej debaty si účastníci vypočujú aj odborníkov z praxe. Miriam Kittler, obchodná riaditeľka spoločnosti, pod ktorú spadá Fun Rádio, porozpráva o súčasnej situácii v slovenských rádiách a predstaví víziu do budúcnosti. S témou úlohy PR agentúr v dnešnej marketingovej komunikácii poznačenej digitalizáciou vystúpi Filip Švaňa z agentúry PR.Konektor.

Konferencia sa delí na dve sekcie – masmediálnu a marketingovú. „Súčasťou prvej menovanej sekcie je aj problematika umeleckej komunikácie, ktorej praktické výstupy uvítame,“ dodáva organizátorka Lucia Škripcová. Deadline na odovzdanie prihlášky s anotáciou príspevku je 25. marec. Všetky potrebné informácie sú zverejnené na stránke fmk.sk/quo-vadis.

zdroj a plagát: Magdaléna Švecová, produkcia Kulturmarket

Portál AHOJTRNAVA.sk hľadá manažéra/manažérku portálu!

Portál AhojTrnava.sk hľadá manažéra/manažérku portálu najmä pre obchodné zastupovanie a komplexnú starostlivosť oň. Okrem toho hľadáme aj spolupracovníkov pre dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu  AhojTrnava.sk, ozvite sa.


Viac info na:
Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.


Staňte sa spolutvorcom portálu AHOJTRNAVA.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, , radi ich budeme na portáli AhojTrnava.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail:    Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript., alebo telefonicky na: 0903 671 087.


Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť