sob07272024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod Krimi - policajné správy Z okolia Dopravný policajt z Hlohovca zachránil život staršej pani

Dopravný policajt z Hlohovca zachránil život staršej pani

Dopravný policajt z Hlohovca zachránil život staršej paniHLOHOVEC 21. júla 2015 - Dopravný policajt zachránil život 69 ročnej žene z obce Kľačany. Hustý dym si všimol v pondelok 20.7.2015 počas pracovnej doby krátko pred 11.00 hod doobeda. V blízkosti budovy Obvodného oddelenia Policajného zboru v Hlohovci sa dym valil z okna na prvom poschodí susedného obytného domu. Práp. Bc. Peter Dvoran ani na chvíľu nezaváhal a v zmysle zákona zakročil. Vošiel do otvorených dverí bytu a na zemi našiel ležať bezvládnu ženu v bezvedomí. Ihneď začal preverovať jej životné funkcie a na ženu neustále hovoril. Vzápätí si cez linku 155 privolal pomoc. Po chvíli sa žena prebrala a bola dezorientovaná.

Policajt navyše našiel zdroj, z ktorého sa šíril dym. Na sporáku bol značne obhorený hrniec, pod ktorým stále horelo. Miesto zabezpečil tak, aby nedošlo k ďalším škodám na zdraví a majetku. Na miesto mu prišla na pomoc aj kolegyňa por. Mgr. Eva Gašparíková, ktorá bola kolegovi nápomocná aj pri zistení totožnosti ženy a ďalších informácií, ktoré by mohli byť dôležité pre ďalšie ošetrenie RZP. Staršiu pani previezli záchranári do nemocnice. Pri jej vedomí a s jej súhlasom policajti byt riadne uzamkli, odovzdali jej doklady a zdravotnú dokumentáciu.
zdroj: KR PZ Trnava

Portál AHOJTRNAVA.sk hľadá spolupracovníkov!

Portál AhojTrnava.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu  AhojTrnava.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.


Staňte sa spolutvorcom portálu AHOJTRNAVA.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli AhojTrnava.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript., alebo telefonicky na: 0903 671 087.


Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť