pia04262024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod PR články Ako vybrať toner do svojej tlačiarne? Ponúkame jednoduchý návod, ako na to

Ako vybrať toner do svojej tlačiarne? Ponúkame jednoduchý návod, ako na to

( 1 x )

Tlačiarne sú dnes súčasťou skoro každej domácnosti a v kancelárii sú nevyhnutnosťou. Aby však mohli tlačiarne plnohodnotne tlačiť dokumenty, ale aj obrázky, potrebujú kvalitné tonery. Vyznať sa v toneroch, keď je množstvo značiek, typov a modelov, môže byť pre niekoho ťažké.

Ako vybrať toner do svojej tlačiarne? Ponúkame jednoduchý návod, ako na to

Ak sa máte problém zorientovať v toneroch, ale potrebujete kúpiť do svojej tlačiarne nový toner, poradíme vám, ako správne vybrať.

Máte laserovú, alebo atramentovú tlačiareň?

Skôr, ako budete nakupovať nové tonery, si musíte zistiť, či máte laserovú, alebo atramentovú tlačiareň. Od toho závisí, aký toner budete kupovať. Nemôžete kúpiť atramentový toner do laserovej tlačiarne a zároveň aj opačne, nemôžete kúpiť laserový toner do atramentovej tlačiarne. Zistite si, akú máte tlačiareň a až potom vyberajte nové tonery do svojej tlačiarne.

Všímajte si aj značku a skontrolujte aký máte model

Ak zistíte, akú máte tlačiareň, čiže keď zistíte, či máte doma laserovú, alebo atramentovú, potom prichádza na rad hľadanie tonerov podľa značky. Ak máte doma dobre známu značku tlačiarne Canon, potrebujete dobrý toner Canon. Pozerajte samozrejme aj na model, ktorého označenie nájdete aj na samotnej tlačiarni.

Klasické rozdelenie tonerov

V ponuke tonerov nájdete kompatibilné, originálne, ale aj repasované tonery. Repasované tonery patria k najlacnejším, často ich nájdete za naozaj veľmi málo peňazí. Počítajte ale s tým, že tieto tonery nie sú také kvalitné a nezvládnu náročnejšie tlače. Využívajú ich domácnosti, ktoré potrebujú raz za čas vytlačiť nejaký dokument.

Kompatibilné tonery sú ale o niečom inom. Sú to kvalitou podobné tonery tým originálnym, len s tým rozdielom, že tieto tonery vyrábajú iné firmy ako tie, čo vyrábajú aj tlačiarne.
Patria k najvyhľadávanejším tonerom.

Originálne tonery sú ale zo všetkých najkvalitnejšie, len pri nich musíte počítať s tým, že si zaplatíte aj za značku. Vyrábajú ich totiž značky, ktoré vyrábajú aj tlačiarne.

Zdroj obrázka: Autor: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť