pia04262024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod PR články Kúpili ste si nové kancelárske priestory? Pomôžeme vám ich zariadiť

Kúpili ste si nové kancelárske priestory? Pomôžeme vám ich zariadiť

( 1 x )

Kancelárske priestory sú nevyhnutnou súčasťou firiem. Práve z kancelárskych priestorov prebieha riadenie firmy a preto ich treba zariadiť tak, aby sa zamestnancom kancelárie, ale aj vám v nich dobre pracovalo. Ak ste si kúpili nové kancelárske priestory, pomôžeme vám s ich zariadením.

Kúpili ste si nové kancelárske priestory? Pomôžeme vám ich zariadiť

Vyberte úsporné osvetlenie do kancelárie

Keďže ceny energií idú nahor, využite, že máte nové priestory a zainvestujte do úsporného osvetlenia do kancelárie. Medzi úsporné osvetlenia riadime predovšetkým LED osvetlenia kancelárskych priestorov, ktoré vám aj napriek neustálemu svieteniu počas zimy nespôsobia šok pri čítaní faktúry za energie.

Sú vhodné aj do kancelárskych priestorov s veľkými oknami a aj s malými. Dokážu presvetliť aj ten najtmavší kút a povedzme si úprimne, kancelárske priestory bývajú veľmi málo presvetlené (pár výnimiek samozrejme je). Veľmi pekne vám ukážu vstavané svietidlá do podhľadu.

Výškovo nastaviteľné kancelárske stoly

Pri výbere kancelárskeho stolu si treba všímať výšku pracovnej dosky, ale aj hĺbku stola. Keďže strávime hodiny sedením za počítačovým kancelárskym stolom, veľmi praktické je zaobstarať si výškovo nastaviteľné kancelárske stoly. Vďaka tomu si budú môcť zamestnanci vašej firmy pracujúci v kanceláriách prispôsobiť výšku kancelárskeho stola. Nebudú sa tak otierať kolenami o pracovnú dosku kancelárskeho stola, alebo nebudú pri stole „utopení“.
Výškovo nastaviteľné stoly sú ergonomického charakteru a zabránia tak nepríjemným bolestiam chrbtice, ktoré trápia nejedného zamestnanca kancelárie.

Osvetlenie kancelárie, ale aj osvetlenie obchodu, kde budete predávať svoje produkty/ponúkať služby, je veľmi dôležité, ale netreba zabúdať aj na výber ergonomického kancelárskeho nábytku, ktorý bude chrániť zdravie chrbtice všetkých, ktorí ho budú využívať.

Kancelárske priestor príliš nečačkajte. Steny omaľujte nabielo. Odporúčame kúpiť pár pekných obrazov s motivačnými textami, poprípade jemnými abstraktnými obrázkami.
Skôr umiestnite do kancelárie zopár okrasných rastlín. Vytvoria príjemnú klímu a vzduch prečistia.
Samozrejmosťou je aj dobré tienenie kancelárskych priestorov. Odporúčame vám zainvestovať do moderných screenových roliet.

Zdroj obrázka: Autor: Undrey / Shutterstock.com

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť