pia04192024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod PR články Máte hektický záver roka? Spomaľte a užite si wellness pobyt v Piešťanoch

Máte hektický záver roka? Spomaľte a užite si wellness pobyt v Piešťanoch

( 1 x )

Príprava na vianočné sviatky je pre väčšinu z nás vyčerpávajúca. Konečne sa tešíme na oddych, ktorý po tomto predvianočnom zhone príde a spomalíme.

Máte hektický záver roka? Spomaľte a užite si wellness pobyt v Piešťanoch

Ak aj vy máte hektický záver roka a chceli by ste spomaliť, objednajte si wellness pobyt, konkrétne v hoteli v Piešťanoch. Toto kúpeľné mesto v závere roka a toho nasledujúceho bude dýchať krásami zimy.

Moderný wellness v Hoteli Park

Hotel Park sa nachádza kúsok od Kúpeľného ostrova a okrem krásnych izieb a služieb si môžete pozrieť aj samotný Kúpeľný ostrov. Tento štvorhviezdičkový hotel ponúka široký výber liečebných a wellness procedúr. Z wellness procedúr si môžete vychutnať lokálny zábal kĺbov, škoricový zábal, bahenný zábal chrbta a ramien, parafango zábal. Z liečebných procedúr to bude reflexná masáž chrbta, manuálna lymfodrenáž končatín, plynové injekcie, či Breussova metóda.

Dostupný pre hostí je aj bazén, ktorého súčasťou je vodný gejzír, vodopád a dnové kreslá. V lete si môžete vychutnávať terasu s lehátkami.
Chcete ísť na wellnesss pobyty Piešťany? Potom si vyberte Hotel Park.

Spoznajte Kúpeľný ostrov

Keďže Hotel Park Piešťany sa nachádza len kúsok od Kúpeľného ostrova, môžete si pozrieť spomínané kúpele, architektúru a vychutnať prechádzky v kúpeľnom parku. Ten je prístupný pre všetkých. Nachádzajú sa tu krásne fontány, pekná zeleň a v zime zase krásna scenéria kúpeľného areálu. Nájdete tu aj vzácne dreviny a pekné sochy rímskej a gréckej mytológie.

Nenechajte si ujsť aj Kolonádový most, ktorý je architektonickým skvostom Slovenska. Pri prechádzke na ňom si budete môcť všimnúť atypickú sochu – sochu Barlolamača. Je symbolom uzdravenia, uzdravujúcej sily Piešťan.

Ak si chcete oddýchnuť mimo domova, zajednajte si pobyt v známom kúpeľnom meste Piešťany v Hoteli Park. Nebude nič ľutovať. Dokonale si oddýchnete vo wellnesse a ochutnáte aj gastronómiu hotela.

Zdroj obrázka: Autor: Lubos K / Shutterstock.com

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť