sob07272024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod PR články Čierne dámske mokasíny: Ako na neformálny look?

Čierne dámske mokasíny: Ako na neformálny look?

Pre všetky dámy, ktoré milujú pohodlie a dávajú si záležať na tom, aby vyzerali dobre a ich šatník kráčal ruka v ruke s módnymi trendami máme riešenie. Váš šatník by mal obsahovať univerzálny a pohodlný kúsok – čierne dámske mokasíny. Ako ich zaradiť do neformálneho šatníka a aké výhody poskytuje ich nosenie?

Čierne dámske mokasíny: Ako na neformálny look?

Malé čierne trochu inak

Kto povedal, že malé čierne môžu byť iba šaty? Čierne dámske mokasíny patria k módnym kúskom, ktoré nikdy nevyjdú z módy, preto by ste ich kúpu nemali odkladať. Sú neoddeliteľnou súčasťou prechodného šatníka. Bez problémov ich vynosíte počas všetkých teplejších mesiacov v roku a v neformálnych módnych kombináciách, ktoré by vám pri prvom pohľade možno ani nenapadli.

Čierne dámske mokasíny totiž patria k veľmi flexibilným topánkam. Sú ľahké, dobre sa v nich kráča a prispôsobia sa širším aj užším dámskym chodidlám. Vďaka nízkemu alebo takmer žiadnemu podpätku poskytujú nohám stabilnú oporu a sú výbornými spoločníkmi počas celého dňa. Či už vás čaká dlhšia chôdza, náročný deň v práci alebo šoférovanie, na mokasíny sa môžete spoľahnúť.

Módny kúsok s bohatou históriou

Vedeli ste, že tento obľúbený módny doplnok pochádza pôvodne zo Škótska? Aj samotné slovo mokasíny má pôvod v gaelskom jazyku. Prvými obyvateľmi, ktorí ich spopularizovali, boli však pôvodní obyvatelia Severnej Ameriky. Aby sa vyhli plytvaniu, snažili sa spracovať každý kúsok uloveného zvieraťa a z kvalitnej kože si vyrábali topánky, ktoré dnes poznáme ako mokasíny.

Ozdobovali ich strapcami kože, korálikmi či zubami zvierat. Je fascinujúce, koľko z týchto ozdôb sa prenieslo aj do dnešnej módy. Aj dnes nájdete v ponuke dámske mokasíny, ktoré sa až tak zásadne nelíšia od tých spred niekoľkých stoviek rokov. Napovedá to o tom, že ide o univerzálny a maximálne pohodlný módny kúsok, ktorý prešiel kvalitatívnymi zmenami, no svoj pôvodný význam si zanechal. Dnes poskytujú komfort, ktorý v zhone 21. storočia všetci potrebujeme.

Čierne dámske mokasíny poskytujú priestor na kombinovanie

Dnešné mokasíny dávajú nohe zároveň oporu aj slobodu, vyzerajú fantasticky a dajú sa ľahko kombinovať v akomkoľvek štýle. Sú skvelým spoločníkom do práce, na voľný čas, na rande aj na prechádzku s deťmi.

Všetky dámy poteší široká ponuka v obchodnom reťazci CCC, kde nájdete desiatky dizajnových kúskov do vášho šatníka. Čierne dámske mokasíny si u nich v rozličných prevedeniach podľa vašich preferencií môžete kúpiť v desiatkach kamenných obchodov po celom Slovensku alebo v online e-shope CCC. Vyskúšajte viacero z nich a využite tiež bezplatnú možnosť vrátenia a členstvo v ich klube!

Aké sú teda možnosti ich kombinovania tak, aby pôsobili neformálne, ležérne a štýlovo zároveň? Prakticky neobmedzené. Pripravili sme si pre vás niekoľko zaručených tipov, s ktorými zahviezdite pri každej príležitosti:

  • čierne dámske mokasíny na rande – Každá žena chce na rande vyzerať dobre. Nič nepokazíte lichotivými šatami alebo ležérnou blúzkou v kombinácii s nohavicami. Skvelou voľbou na nohy sú práve čierne dámske mokasíny s ozdobami, napríklad s pozlátenou retiazkou či perličkami, ktoré zaujmú na prvý pohľad.
  • čierne dámske mokasíny do mesta – Spoľahnite sa na pohodlnú obuv a skombinujte čierne dámske mokasíny na nízkom podpätku s džínsami. Perfektne sa hodia napríklad k MOM strihu džínsov (voľnejší rovný strih), no nič nepokazíte ani
  • kombináciou mokasín a populárnych nohavíc na gumu so štýlovými a praktickými vreckami.
  • čierne dámske mokasíny a športová elegancia – Ak hľadáte vhodnú obuv k outfitu, z ktorého priam srší športová elegancia, vaša voľba je jasná. Čierne dámske mokasíny s mierne vyššími podpätkami, ktoré nájdete v ponuke CCC, podčiarknu outfit zložený z užších nohavíc / sukne a perfektne padnúceho saka.
  • čierne dámske mokasíny do práce – Sú skvelým spoločníkom na dlhé hodiny strávené pri počítači či na pracovné stretnutia, kde potrebujete byť sama sebou. Skombinujte ich s pančuchami alebo elegantnými nohavicami a blúzkou a uvidíte, koľko komplimentov na svoj neformálny look dostanete!

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť