pia04262024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

AZU big day!

AZU. Alebo? Aktivita zvyšuje úspech. Poviete si, zaujímavá myšlienka. To naozaj máte pravdu. Šikovní ľudia však túto zaujímavú myšlienku zhmotnili a vznikla konferencia s rovnomenným názvom, ktorá neunikla ani našej pozornosti.

azu big day 20141010 1115281529


Cieľom  projektu AZU, ktorý v súčasnosti hostí Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave je priniesť študentom možnosť zapojiť sa do zaujímavých online aktivít, ako aj workshopov, možnosť stretnúť sa so spoločnosťami a jej lídrami, ktorí chcú zdieľať vedomosti, ich osobné postrehy, ale i osobné hodnoty, ktoré im priniesli úspech.

AZU Big day sa niesol v duchu motivačnom, ale takisto aj vzdelávacom. Na chodbách UCM ste našli množstvo stánkov, ktoré študentom ponúkali rôznorodé materiály. Či to boli stánky CAMP LEADERS či TRNAFČAN, PSYCHOLOGICKÝ KLUB alebo AISEC. V rôznych stánkoch Vám boli podané zaujímavé informácie o tom, ako sa zapojiť, čo robiť, prípadne ako zlepšiť svoj vysokoškolský život aj z tej profesionálnejšej stránky.

Následne AZU Big day pokračovala príhovorom rektora UCM a prednáškami, ktoré si študenti vypočuli a čo to si z nich snáď aj odniesli.

azu big day 20141010 1399144987

Jeden deň AZU skončil, ale to neznamená, že nepokračujeme ďalej. V najbližších týždňoch Vás čaká séria prednášok a workshopov, ktoré budú slúžiť k zdokonaleniu nie len Vašich schopností, ale celkovo Vášho prístupu. Tieto prednášky sa budú konať každý utorok o 16:00, v hlavnej budove UCM. POZNAJ SÁM SEBA – KREATÍVNA DIELŇA – MENTORING – OVERENIE SKÚSENOSTÍ – ROZHODNI SA budú pripravené len a len pre Vás a Váš rozvoj.

azu big day 20141010 1668337280

Prednášky sú určené všetkým študentom, nielen tým ktorí navštevujú UCM. Takže ak máte záujem sa niečo nové naučiť a nepreplávať študentským životom len tak určite si nenechajte ujsť všetky tieto prednášky, ktoré budú odprezentované skúsenými lektormi a ľuďmi z praxe. Je skvelé poznať teóriu, ale ešte lepšie na sebe makať a zlepšovať sa pod záštitou skúsených ľudí.

Náš tím AhojTrnava na sebe takisto maká a preto, ak tam prídete, s istotou na niektorej z týchto prednášok budeme aj my. Určite Vás budeme informovať! Tak teda na najbližšom workshope!

Článok: Viktória Maxinová

Foto: Darina Sklenárová

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť