sob07272024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod Správy Kultúra Ostatné kultúrne podujatia a akcie NA SMIECH bolo každému na trnavskej stand-up comedy show

NA SMIECH bolo každému na trnavskej stand-up comedy show

NA SMIECH bolo každému na trnavskej stand-up comedy showTRNAVA 19. februára 2016 - V utorok 16.2.2016 sa trnavskými ulicami niesol hlasný smiech. Môžu za to ostrieľaní stand-upisti, ktorí trefnými poznámkami a vtipnými príbehmi bombardovali plnú sálu Music a Cafe v City aréne.

NA SMIECH stand-up comedy show moderoval zábavný Tony Vlachou, ktorý sa so svojimi vstupmi vyrovnal samotným účinkujúcim a ako prvého nám predstavil Jakuba Ptačina, ktorý je študentom a tak isto aj učiteľom na Univerzite sv. Cyrila a Metoda.

To, že nie je žiadny nováčik v stand-upkách, bolo každému jasné. Jeho príjemne drzý prejav a bezprostrednosť dostala do kolien každého jedného diváka. Zaspomínal si na svoje študentské časy v Trnave a mužom dal jednu veľkú radu do života. Nikdy nechoďte na Valentína ku kaderníčke! Totiž žena so zlomeným srdcom a ostrým predmetom v ruke pri vašej hlave nie je najšťastnejšia voľba.

Po vydarenom standupe Jakuba Ptačina sa nám predstavil Samo Trnka. Redaktor, komik a príležitostný fotograf v jednom. V jeho vstupe sa zamýšľal nad životom dospelých. O tom, ako dospel aj on sám a ako s tým bojuje v každodennom živote. Keďže mnoho ľudí ešte stále nemá svojho favorita na marcové voľby, Samo Trnka im v tom pomohol svojím stručným a humorným skompletizovaním politických strán.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, promócie, stužkové, birmovky, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, športové a spoločenské podujatia a iné...

NA SMIECH bolo každému na trnavskej stand-up comedy show

Ďalším účinkujúcim bol samotný Sajfa, ktorého sa publikum nevedelo dočkať, hladné po jeho zákulisných pikoškách. A nesklamal. Vtipne nám porozprával o dianí na plese v Opere, ale aj o jeho zážitkoch z autoservisov. To, že je v stand-upkách ešte len nováčik, nikto nepostrehol a svojím vystúpením by pobavil aj to najtemnejšie srdce.

Svoj stand-upistický dar divákom predviedol aj Jakub Gulík. Vtipne a trefne opísal strasti a slasti spojené s cestovaním hromadnou dopravou. Všetci to dobre poznáme a tak sa v jeho rozprávaní našiel každý jeden návštevník Music and Cafe klubu, ktorý sa stal terčom jeho zábavných zážitkov a postrehov.
NA SMIECH bolo každému na trnavskej stand-up comedy show

Skvelú atmosféru dotvoril ako posledný Dano Čistý. Človek známy svojím originálnym prejavom a humorom z trnavských stand-upiek. Jeho vystúpenie bolo inšpirované históriou a počítačovými hrami. Na prvý pohľad nespojiteľné veci spojí a vzniknú z toho nezabudnuteľné teórie, ktoré pobavia každého nadšenca stand-upiek.

Diváci z NA SMIECH stand-up comedy show odchádzali s boľavými bránicami, nabití pozitívnou energiou ešte minimálne na ďalší mesiac, kedy by sa mala opäť konať ďalšia snad-up comedy show. Už teraz sa tešíme! Vidíme sa v marci!
zdroj: Petra Kalmárová, fotografie: ©MatthewDesign/MatejBruchala

Portál AHOJTRNAVA.sk hľadá manažéra/manažérku portálu!

Portál AhojTrnava.sk hľadá manažéra/manažérku portálu najmä pre obchodné zastupovanie a komplexnú starostlivosť oň. Okrem toho hľadáme aj spolupracovníkov pre dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu  AhojTrnava.sk, ozvite sa.


Viac info na:
Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.


Staňte sa spolutvorcom portálu AHOJTRNAVA.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, , radi ich budeme na portáli AhojTrnava.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail:    Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript., alebo telefonicky na: 0903 671 087.


Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť