sob07272024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod Správy Kultúra Divadlo, divadelné predstavenia Jedinečná show Manéž Bolka Polívky je späť! + súťaž o vstupenky!

Jedinečná show Manéž Bolka Polívky je späť! + súťaž o vstupenky!

( 1 x )
TRNAVA 4. januára 2015 - Po mimoriadne úspešnom minuloročnom slovenskom turné sa Manéž Bolka Polívky opäť vracia na scénu. Najstarší zábavný program Českej televízie sa od 20. do 27. februára 2016 vydáva na cesty po športových halách v Čechách a neminie ani Slovensko.
Manéž Bolka Polívky, Trnava, 26.2.2015

Jedinečná divadelná šou prinesie množstvo skvelých hostí, okrem samotného Bolka Polívku v predstavení vystúpi Milan Lasica, Jiří Stivín, Pavel Liška, Anna Polívková, Michal Kurtiš, Pavol Seriš, Barin a Fretti. Veľkým hudobným prekvapením bude skupina Horkýže Slíže a beatbox v podaní En.Dru, vlastným menom Ondřej Havlík.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, promócie, stužkové, birmovky, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, športové a spoločenské podujatia a iné...
Aj napriek veľkým športovým halám, kde sa manéž odohrá, bude kapacita obmedzená. Scéna bude navodzovať atmosféru samotnej manéže, čomu je prispôsobený i priestor a sedenie. Preto neváhajte a zakúpte si vstupenky už teraz v sieti Ticketportal.sk a Predpredaj.sk v dvoch cenových kategóriách: voľné sedenie za 30€ a VIP voľné sedenie pred pódiom za cenu 45€, so začiatkom o 19:00.

Manéž Bolka Polívky, Trnava, 26.2.2015

Navštívte jedinečnú divadelnú show v niektorom z miest:
20.2. Brno – Městská hala VODOVA
21.2. Praha – RockOpera
23.2. Ostrava – Hala Tatran
24.2. Zlín – Sportovní hala Euronics
26.2. Trnava – Mestská športová hala
27.2. Bratislava – Incheba Expo Aréna
Tešíme sa na Vás :)

SÚŤAŽ o 2x2 vstupenky na Manéž Bolka Polívky v Trnave!

Ako sa súťaže zúčastniť?

Pre Vašu účasť v súťaži stačí:

- pod plagát Manéž Bolka Polívky, ktorý je umiestnený na Facebook stránke AhojTrnava.sk do komentárov napísať aspoň jedného z hostí Bolka Polívky na tomto podujatí a ste v hre! :)

Manéž Bolka Polívky, Trnava, 26.2.2015

Do kedy sa súťaží?

Súťaž o 2x2 vstupenky na Manéž Bolka Polívky v Trnave dňa 26.2.2016 trvá do 15.2.2016 do 22:00 hod. Dňa 16.2.2016 vylosujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po dve vstupenky na toto podujatie.

Mená výhercov uverejníme na FB AhojTrnava.sk. Výhercov budeme kontaktovať priamo na Facebook-u.

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu AhojTrnava.sk.


Portál AHOJTRNAVA.sk hľadá manažéra/manažérku portálu!

Portál AhojTrnava.sk hľadá manažéra/manažérku portálu najmä pre obchodné zastupovanie a komplexnú starostlivosť oň. Okrem toho hľadáme aj spolupracovníkov pre dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu  AhojTrnava.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.


Viac o spolupráci tu: https://praca.bazar.sk/12905758-manazer-regionalneho-portalu-nr-ba-tn-bb-za

Staňte sa spolutvorcom portálu AHOJTRNAVA.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, , radi ich budeme na portáli AhojTrnava.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail:    Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript., alebo telefonicky na: 0903 671 087.



zdroj a fotografie: Topfest.sk

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť