ned05192024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod Správy Kultúra Klubové párty, diskotéky

Klubové párty, diskotéky

Toto je Stanley. Stanley ide 21. mája na Lovely Experience do Trnavy. Stanley je múdry. Buď ako Stanley. + súťaž!

TRNAVA 10. mája 2016 - 21. mája sa stane na jeden deň centrom kvalitného hudobného a audiovizuálneho zážitku mesto Trnava. V tamojšej Synagóge – Centre súčasného umenia sa totiž odohrá tohtoročný medzinárodný multimediálny festival Lovely Experience.

Toto je Stanley. Stanley ide 21. mája na Lovely Experience do Trnavy. Stanley je múdry. Buď ako Stanley.

Čítať ďalej: Toto je Stanley. Stanley...

Trnavský maják zožal veľký úspech

V pondelok sa študenti Trnavských univerzít zišli pod jednou strechou a oslávili príchod máju na akcii s názvom Trnavský maják. Spoločný majáles univerzít zorganizovali Trnavskí študenti – skupina mladých ľudí, ktorá organizuje rôzne kultúrno-spoločenské akcie.

rytmus 1 20150509 1801326247

Prvým hudobným hosťom večera bola skupina Cellmates, ktorá svojím svižným rock´n´rollom  rozprúdila atmosféru v celej športovej hale. Nasledoval výborný DJ Robert Burian, ktorý nás svojou skvelou hudbou pripravil na hip-hopovú legendu Rytmusa. Ten sa postaral o naozaj kvalitnú show a pre trnavských študentov si pripravil z „každého rožka troška.“ Odzneli hity ako bozk na rozlúčku či spoločná pieseň s Darou Rolins párty DJ. Po skvelom Paťovi prišiel na rad  DJ Milan Lieskovský, ktorý zabával študentov do skorých ranných hodín.

rytmus 2 20150509 1653872236
Či sa podujatie Trnavský maják stane tradíciou je ešte nezodpovedaná otázka. My dúfame v kladnú odpoveď, pretože takúto oslavu študentov Trnava nezažila už dávno.

Zdroj: Adriana Pivková