pia04262024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod Krimi - policajné správy Dopravné nehody Vážna dopravná nehoda pred medzi Trnavou a obcou Šelpice

Vážna dopravná nehoda pred medzi Trnavou a obcou Šelpice

Vážna dopravná nehoda pred medzi Trnavou a obcou ŠelpiceŠELPICE / TRNAVA 18. augusta 2015 - Medzi Trnavou a obcou Šelpice sa v utorok 18.8.2015 stala vážna dopravná nehoda. K nehode došlo krátko po 10.00 h, vodič na dodávke Ford Tranzit dostal v smere od Šelpíc pravdepodobne mikrospánok a prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim osobným autom zn. Seat. Pri nehode sa zranili štyri osoby, z toho traja ťažko a jeden utrpel menej závažné poranenia. Všetci boli prevezení do trnavskej nemocnice.

Polícia podrobila vodiča z dodávky dychovej skúške na alkohol, ktorá bola negatívna. U druhej vodičky bude za týmto účelom odobratá krv. Okolnosti a presné príčiny polícia naďalej vyšetruje. V danom úseku je uzavretá v oboch smeroch cesta I/51 z Trnavy do Trstína. Policajné hliadky sa snažia sprejazdniť jeden úsek cesty.

Polícia v tejto súvislosti apeluje na vodičov, aby jazdu prispôsobili poveternostným podmienky a na jazdu sa maximálne sústredili.
zdroj: KR PZ Trnava

Portál AHOJTRNAVA.sk hľadá spolupracovníkov!

Portál AhojTrnava.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu  AhojTrnava.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.


Staňte sa spolutvorcom portálu AHOJTRNAVA.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli AhojTrnava.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail:  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript., alebo telefonicky na: 0903 671 087.


Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť