pia04262024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod Šport Futbal

Futbal

Trnavská jazda pohárovou Európou je stále veľkou inšpiráciou

Prvý raz v ére samostatnosti získali slovenský titul, celkovo naň čakali približne štyri dekády. Neuveriteľne dlho. Spartak Trnava sa stal v roku 2018 slovenským majstrom a zisk vytúženej trofeje mal byť iba začiatkom novej kapitoly. Úspešnej kapitoly. Či tomu tak o necelé dva roky je, to je na hlbšiu analýzu, ktorá by pravdepodobne nemala jednoznačný záver. Poďme si ale spoločne zaspomínať na jazdu Spartaka v pohárovej Európe, ku ktorej došlo na jeseň 2018. Jedná sa totiž o jeden z najkrajších momentov v slovenskom futbale za posledných desať rokov.

Trnavská jazda pohárovou Európou je stále veľkou inšpiráciou

Čítať ďalej: Trnavská jazda pohárovou...

Trnavskí futbalisti si príliš neoddýchnu

Osudom tých najlepších futbalových tímov je neustále hrať. Počas leta si oddýchnu maximálne na pár týždňov. Končiaca sezóna totiž pomerne plynulo prechádza do ďalšej. Rok 2019 bol sprevádzaný finálovým turnajom Ligy národov. Takmer okamžite po ňom začala i Copa America. Vrchol Juhoamerických majstrovstiev i šampionátu severnej a strednej Ameriky, ktorý nesie názov Golden Cup, sa odohral len pred pár dňami. Naopak, Africký pohár národov bude mať svoje úplné finále dňa 19. júla.

Trnavskí futbalisti si príliš neoddýchnu

Čítať ďalej: Trnavskí futbalisti si...

Ružomberok zastavil víťaznú šnúru vedúcej Trnavy

Nedeľné pätnáste kolo Fortuna ligy prinieslo pre fanúšikov domácej Trnavy trochu sklamania. Súčasný líder tabuľky v zápase proti Ružomberku iba „remizoval“ a nechcene si tak prerušil víťaznú šnúru ôsmich víťazstiev v rade. Trnave sa pritom darilo doma i na poli súpera a trnavskí futbalisti naposledy okúsili prehru v polovici septembra proti Bratislave.

2017-11-07 172713

Čítať ďalej: Ružomberok zastavil víťaznú...

Spartak Trnava si priniesol z Michaloviec tri body

MICHALOVCE / TRNAVA 2. marca 2016 - V sobotu, 27. februára, odohrali hráči Trnavského Spartaka v rámci dvadsiateho kola futbalovej Fortuna ligy zápas proti súperom z MFK Zemplín Michalovce. Hralo sa na východe, zápas začal o 17:00 a ponúkol divákom pekný futbalový zážitok.

Spartak Trnava si priniesol z Michaloviec tri body

Čítať ďalej: Spartak Trnava si priniesol...

Trnava sa so starým rokom rozlúčila pri futbale

TRNAVA 6. januára 2015 - Koniec minulého roka sa v trnavskej futbalovej sfére niesol v znamení dvoch podujatí. Prvým z nich bol Pohár primátora mesta Trnava a druhým sa stala autogramiáda dvoch futbalistov Spartaku, Rusova a Vlaska. Trnava mala teda aj napriek pretrvávajúcej zimnej prestávke ligy a sviatočnému obdobiu fanúšikom športu čo ponúknuť. Poďme si obe udalosti trochu priblížiť.

Najstarší halový turnaj na Slovensku

Pohár primátora mesta Trnava sa organizuje už dlhých 25 rokov, čo ho činí najstarším halovým turnajom na Slovensku. Udalosti sa pravidelne zúčastňujú tímy domácej Trnavy, Nitry a Uherského Hradišťa, a skladajú sa iba z hráčov nad 40 rokov. Z výhry turnaja organizovaného pondelok 29. decembra sa tentokrát mohli tešiť moravskí futbalisti.

Trnava sa so starým rokom rozlúčila pri futbale

Čítať ďalej: Trnava sa so starým rokom...