pia04192024

Aktualizovanépon, 11 mar 2024 2pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

AhojTrnava.sk

Back Úvod Šport Ostatné športy

Ostatné športy

F1, GP2, NASCAR a množstvo akcie počas Veľkej ceny SR

ORECHOVÁ POTôŇ 18. augusta 2015 - Súčasťou každého veľkého pretekárskeho víkendu na okruhu SLOVAKIA RING sú sprievodné aktivity, ktoré perfektne dopĺňajú akciu na trati. Tento rok zažijú návštevníci Veľkej ceny Slovenska hneď niekoľko vzrušujúcich noviniek.

F1, GP2, NASCAR a množstvo akcie počas Veľkej ceny SR

Čítať ďalej: F1, GP2, NASCAR a množstvo...

FIA Majstrovstvá sveta cestovných automobilov WTCC na SLOVAKIA RINGu 2015 vo fotografiách

ORECHOVÁ POTôŇ 23. júna 2015 - Počas víkendu 20.-21. júna 2015 sa na okruhu SLOVAKIA RINGu v Orechovej Potôni konali už po štvrtýkrát FIA Majstrovstvá sveta cestovných automobilov (WTCC) aj za historicky prvej účasti slovenského jazdca Maťa Homolu, ktorý sa predstavil v priamom súboji so Sébastienom Loebom!

FIA Majstrovstvá sveta cestovných automobilov WTCC na SLOVAKIA RINGu 2015 vo fotografiách

Čítať ďalej: FIA Majstrovstvá sveta...

Majstrovstvá SR v hasičskom športe v Trnavskom kraji v plnom prúde

Majstrovstvá SR v hasičskom športe v Trnavskom kraji v plnom prúdeTRNAVA / KÚTY 23. júna 2015 - Už 43. ročník Majstrovstiev Slovenskej republiky v hasičskom športe sa v pondelok 22.6.2015 o druhej popoludní začal výstupom do 4. poschodia cvičnej veže na hasičskej stanici v Kútoch.

Pretekári museli pomocou rebríka zdolať výšku až 10,85 m. V prvej disciplíne medzi sebou súperilo až 130 profesionálnych a dobrovoľných hasičov.

Súťaž pokračovala dnes, t.j. v utorok 23.6.2015 od 8:30 – 13.00 hod. behom na 100 m cez prekážky a od 14.00 – 16.00 hod. štafetou 4 x 100 m s prekážkami na atletickom štadióne AŠK Slávia na Rybníkovej 14 v Trnave.


Portál AHOJTRNAVA.sk hľadá spolupracovníkov!

Portál AhojTrnava.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu  AhojTrnava.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.


Staňte sa spolutvorcom portálu AHOJTRNAVA.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli AhojTrnava.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript., alebo telefonicky na: 0903 671 087
Majstrovstvá SR v hasičskom športe v Trnavskom kraji v plnom prúde
Majstrovstvá SR v hasičskom športe v Trnavskom kraji v plnom prúde
Majstrovstvá SR v hasičskom športe v Trnavskom kraji v plnom prúde

Predbežné poradie pretekárov je dostupné online na https://hasicipoprad.sk/pages/gapa_gp/index.php?stranka=sutaz/sutaz&posun_plus=26.

Prenos z Majstrovstiev SR v hasičskom športe je vysielaný online na https://www.firetv.cz/msr-v-hasicskom-sporte-2015/.

zdroj a fotografie: Prezídium Hasičského a záchranného zboru

Trnavskí buldoci zdolali brnianskych aligátorov - fotografie

TRNAVA 1. júna 2015 - V sobotu 30.5.2015 sa v Trnave konal ďalší zápas amerického futbalu, v ktorom domáci tím TRNAVA BULLDOGS privítal vo svojom domácom stánku na futbalovom ihrisku Energo na Sibírskej 1 české mužstvo BRNO ALLIGATORS.

Trnavskí buldoci zdolali brnianskych Steelerov - fotografie

Čítať ďalej: Trnavskí buldoci zdolali...

Trnava zažije galavečer boxu

Už o necelý týždeň sa v Mestskej športovej hale uskutoční skutočná lahôdka pre všetkých milovníkov boxu na Slovensku.

trnava zazije galavecer boxu 20141027 1572697103

Čítať ďalej: Trnava zažije galavečer boxu